sneeuw
sneeuw wist als je sporen uit.
als je lang genoeg blijst staan,
bedekt de sneeuw je sporen
en kom je nergens vandaan.
het lijkt alsof je net uit de hemel bent komen vallen.
je verleden verdwenen.
alles wit.
je wil voor altijd blijven staan.
zonder zorgen.
midden in de sneeuw.
wachten totdat je dood zal gaan.
sneeuw wist al je sporen uit.
als je lang genoeg blijst staan,
bedekt de sneeuw je sporen
en kom je nergens vandaan.
geen weg terug naar het verleden;
alleen "overal" om heen te gaan.
naar een plek even wit als waar je vandaan kwam,
maar zonder voetafdrukken.
je komt nergens vandaan.
-eline-