Met mijn ogen dicht
Is het donker, niet meer licht
Kan wegdromen wat ik wil
Ik maak me klein en houd me stil
Op de achtergrond
Mijn lievelingslied
Ik laat mijn tranen lopen
Niemand die mij ziet
Weggekropen
Sluit me af voor iedereen
Met mijn ogen dicht
Heerlijk, zo alleen
Wat ik voel
Zal je nooit aan mijn zien
Maar als je mijn vertrouwen wint
Vertel ik het je heel misschien
Muurtjes zo stevig, zo sterk
Onverwoestbaar
Zorgvuldig opgebouwd
Alleen te slopen door iemand die echt van me houdt
13 januari 2003