Lieve Petra,
Ik wil je even laten weten
Dat ik je nooit zal vergeten
Je verteld veel
Over je pijn
En je moet weten
Ik zal er altijd voor je zijn
Al heb je pijn
Al heb je verdriet
Ook als je alleen maar
Een zwart gat ziet
Dan hoop ik dat ik
Je bij kan staan
Zodat je verder kan gaan
Ook al is het leven moeilijk
Sommige dingen
Kan je niet meer
Dat doet mij
Maar jou vooral
Erg zeer
Maar lieve meid
Er komt een tijd
Dat alles beter zal zijn
Ook met deze pijn
Ik zal je alles geven
Wat je nodig hebt in je leven
We vechten samen voor jou
Want met dit gedicht
Wil ik je laten zien
Dat ik heel veel van je hou
Liefs, je vriendin Mirjam
**********************************************************************
Ik heb dit gedicht geschreven voor een meisje die ik ken van internet.
Ze heeft een vriendin die dezelfde ziekte heeft als mij, en wilde haar dus laten weten dat ze er altijd voor haar zal zijn.