Ik weet eigenlijk
niet goed wat ermee aan
ik ken je eigenlijk niet
maar denk steeds aan jouw naam
ik heb je nooit gezien
behalve op foto misschien
toch voel ik je steeds
tis net of je bij mij bent
al woont je mijlenver
ik weet niet hoe het komt
maar ik hoop echt
dat je ooit
WERKELIJKHEID wordt