gevallen
van een mooie ervaring
ben ik
terug in de eenzaamheid
van mensen
al niet wetend
wat lief hebben is
klimmen
wil ik
weer naar boven
deze put uit
op zoek
ga ik
op zoek
wil ik
naar de oude vertrouwde
geborgenheid van liefde
maar vinden
zal ik het nooit