ik zal voor jou de 7 zeeen af gaan
het heetste vuur doorstaan
omdat ik jou niet kan weerstaan
je hebt iets in je dat mij doet verlange
naar meer en meer dit verlange
wil ik nooit meer kwijt gerake
het verlange naar jou en liefde
je kan de hele wereld af gaan
1000 storme doorstaan
want je weet dat er een plek is
waar jij voor altij zal staan in mijn hart