woede,
vandaag word mijn wereld voor de zoveelste maal
vervuld met woede
omdat mijn vader
de laatste tijd meer
op café zit dan thuis
en wanneer hij eindelijk thuis komt
dan maakt hij ruzie
om de kleinste dingen
woede,
omdat ik van hem geen vrijheid krijg
nooit krijg ik de kans om ergens te gaan
met vriendinnen
woede,
omdat hij m'n lieve mama
van alle verwijten naar het hoofd
gooit!
woede,
omdat hij de volgende dag
zogezegd van niets meer weet
woede,
omdat er alcohol bestaat
die van vele mensen monsters maakt