Laat me niet alleen achter
Ik ben bang dat hij weg gaat, zonder mij
Alleen in z'n eentje en mij achter laat.
Ik zou altijd hem vertrouwen,
Lief hebben, en met zijn keuzen eens zijn.
Maar dan komt het er op aan, en moet hij weg.
weg van alles, opnieuw beginnen.
Met ons allemaal...
Laat me niet alleen achter
Ik ben bang dat hij weg gaat, zonder mij
Wanneer is het zover ?
Wanneer ga je haar verlaten...
Wanneer gaan we ergens anders wonen.?
Zo veel vragen,...en geen tijd om ze te beantwoorden
Avond na avond zijn we niet thuis, maar zijn we in haar huis
Samen met z'n alle, zoals het gaat worden.
Vraag na vraag , antwoord na antwoord.
En als de bom is gebarsten, zal het nog wel een tijdje duren
Een tijdje om alles op order te maken, om alles te regelen.
Lieve pap, ik zal altijd met je mee gaan, waar je ook heen gaat en zal nooit aan je twijfelen...
maar als je weg gaat laat me nooit alleen, maar neem me mee.