De levenstrein
Is het leven geen aanstormende trein
Een trein in volle vaart
die op het moment dat hij stopt
je redding kan zijn
want hij leidt je naar je bestemming
waar men je verwacht
Een trein die niet zal wachten
tot jij de keuze maakt
of je er nu wel of niet instapt,
of je eronder springt
of aan de kant blijft wachten
tot de hij je voorbijrijdt
Wanneer je dat begint te beseffen
dat je zelf de keuze maakt
dat je op de juiste trein moet opstappen
en een betekenisvol leven moet leiden
zul je zien dat je doorheen
je leven moet gereisd hebben