En dan zie je een fel licht
En hoor je plots geluiden
Dan is het haast je plicht
Om je aankomst aan te luiden
Heel zacht….heel zacht….
En je lag zo lekker warm
Haar hart, een heel vertrouwd geluid
Plots ging daar het alarm
Je komst wordt aangeluid
Heel hard…..heel hard…..
Kom maar hier, kleine vriend
Hoor mijn hart voor je kloppen
Als de tijd zich aandient
Zal ik jou warm toestoppen
Kom maar hier, kleine vriend
Zie mijn ziel voor je gloeien
Als de tijd zich aandient
Zullen we samen, samen groeien
En wellicht zie je een traan
Wellicht kan je nog niet kijken
Misschien zie je ons staan
Jij die ons leven komt verrijken
Zo zacht…..vol pracht…..
Ik leer nu al van jou
Dat je moet nemen zoals het is
Ik leef nu al voor jou
In je glazen gevangenis
Mijn lief……mijn lief
Kom maar hier, kleine vriend
Hoor mijn hart voor je kloppen
Als de tijd zich aandient
Zal ik jou warm toestoppen
Kom maar hier, kleine vriend
Zie mijn ziel voor je gloeien
Als de tijd zich aandient
Zullen we samen, samen groeien