Voor Leon
Je hebt een kant van je laten zien, waar ik absoluut niets van wist
Een bijzondere kwaliteit, iets unieks wat ik altijd bij je heb gemist
Je leidde een gesprek, zo simpel en heel erg kalm
Maar je raakte de juiste snaar, je zei precies waar het op aan kwam
Natuurlijk zijn wij er nog lang niet helemaal uit met zijn twee
Maar het begin is gemaakt, en dat was belangrijk, we kunnen er wat mee
Er valt nog heel wat te bepraten en uit te leggen aan elkaar
Maar met goede wil van beide kanten, is de relatie niet meer in gevaar
De bloemen heb ik je beloofd, die houd je nog maar even te goed
Het weer is niet gunstig voor bloemen, als je ermee door de warmte en de kou moet
Als onze relatie echt steeds beter gaat, heb ik nog een leuk idee
Een aardige verrassing, maar daar wacht ik nog even mee.
Ma