Kerst is even geen zorgen beleven,
met vrienden die om je geven.
Een tijd van warmte en geluk,
nee, deze droom kan niet stuk.
Een tijd waar in ik je laat weten,
dat ik je nooit meer zal vergeten.
Al is het buiten kou en slecht weer,
onze liefde wakkert nog steeds, als die aller eerste keer.
Samen zijn is het enige dat telt,
dit geluk kan je niet kopen met geld.
Met kerst kunnen we onze liefde delen,
met niemand die ons kan bevelen.
Je bent voor mij een ster in de lucht,
waarnaar ik vlieg in een wervelende vlucht.
Dan zullen wij samen blijven schijnen,
zo kan onze liefde nooit verdwijnen.
Harlekijn,