...Ik ben je niet vergeten...
Eén jaar,
oh, wat vliegt het voorbij,
wat mis ik haar,
wanneer liepen we voor het laatst zij aan zij?
een afscheid valt me te zwaar.
Je was zo speciaal,
ik zag je zo graag,
we beleefden samen een mooi verhaal,
ik stel me maar één vraag.
De toffe dagen,
waar bleven we het halen,
onschuldige mensen voor de grap van de tram verjagen,
Nu dat er niet meer is, voel ik het gemis,
dit is echt wel balen.
Ik zie je nog voor me staan,
met je stralende ogen keek je naar mij,
op die momenten voelden we ons als een vogel zo vrij,
maar nu besef ik, het is voor eens en altijd gedaan.
-XxXxX-
(Gwen, ik ben je echt niet vergeten, er gaat geen dag voorbij wanneer ik niet aan je denk. Ik heb dit voor je geschreven, en ik hoop dat je het kan horen. Ik hoop dat we ooit terug samen kunnen zijn, want de pijn is nu ondragelijk. Je vriendin voor altijd, Isabel...)
(Voor Gwen, die op 15-01-2002 is heengegaan...)