Een tekst op papier,
letters die een beeld vormen,
kleuren die het leven tekenen,
een moment van gevoelens...
dat ene minuutje
en alles verwikkeld in elkaar.
Het is een gevoel..., een kunst,
voor velen onbekend,
een onbegrip voor gevoelens
en voor uiten van die emoties,
maar juist dat gevoel,
is het schrijven,
het kunnen verwerken...
het dierlijk kunnen liefhebben...
Noem het zoals je wilt,
zie het zoals jij kan,
voel wat ik bedoel,
maar neem me niet kwalijk,
ik ben gewoon een dichter...
en doe het zoals ik kan.
Keer op keer,
emoties spelen me parten,
ik pak mijn pen,
ik pak papier,
het knalt eruit,
in een impuls...
van een minuut geluk,
en een seconde verdriet,
maar het is "gevoel", het leven...
zoals deze dichter het ziet...
NDscorpio '96