20.30
Voel me niet blij,
denk bij iedere passant,
Pls ? Loop deze zaak voorbij !
Kom hier niet binnen vallen,
met een panty op je hoofd,
het voelt als een tijdbom !
Zoveel winkeliers in de straat beroofd ...
De ene hebben ze vastgebonden,
de ander een gun op haar gericht,
de derde in elkaar gestompt,
bijna aan zijn verwondingen gezwicht ...
*Kijkt op klok*
Is het al sluitingstijd ?
Zodra ik hiero weg kan,
voel ik me pas 'bevrijd' ...
van mijn angst,
die dan van mij afglijden zal,
tot do. avond, moet ik weer werken ...
een zit dan weer ff 'in dit dal' ...