Mijn oma...
Ooit lag ik in jou armen...en liet ik mij verwarmen
door jou tederheid en liefde...
die jou gezicht afstraalde...
later lag uw hand in de mijn
op weg naar school...het uit zwaaien van mij
op weg van mijn schoolreisje...
Jij was MIJN oma...Mijn andere oma was ik al kwijt bij mijn geboorte...even als mijn opa...
Nooit heb ik echt een goede band gehad...
Nooit een oma - kleindochter band...
Iets wat ik graag gewilt had...
Iets om nooit tevergeten... Dat ik kon zeggen...
Kijk dit was mijn oma,,,
Straks ben je er niet meer...
Een mooie band met herinneringen zal ik nooit meer krijgen...
Een oma die mijn hart vulde...heb ik nooit gehad...
Ik heb verdriet...wat jij blijkbaar nooit hebt gezien...
Ik mis de oma - kleindochter band...
Wat ik nooit heb gehad...
Ik wil ook weten..wat een oma is...
We gingen nooit eens samen dingen doen...
die veel kinderen wel doen met hun oma...
Zeer jammer heb ik dit nooit mee mogen maken..
Ik heb spijt...spijt van me zelf...dat ik nooit eens hier wat over gezegt heb...
Binnenkort ben jij weg...en heb ik alleen mijn opa nog...
Jou man...die echt gelukkig met jou was...
Hopelijk krijg ik nu nog op mijn 17 jarige leeftijd zo'n Opa en kleindochter band..die ik heel mijn leven gemist heb...
Mocht jij gaan...hoe veel ik ook de oma - kleindochter band mis...zal ik jou toch dragen
waar ik ook ga, jou hart in de mijne...
Vergeten zal ik jou niet...mooie herinneringen aan de
Oma - kleindochter band zijn er niet...
Lieve Oma...als jij heen gaat...zal ik jou veel liefde mee geven...die je blijkbaar niet echt gekent hebt in die tijd...
..."~~Petra~~"...