als ik dood ga
ga ik dan naar de
hemel?
Of als er een hel
zou bestaan, zou ik
daarvoor in aanmerking
komen?
Ga je naar de hemel
als je alleen maar
goed hebt gedaan?
Of ga je naar de
hel als je alleen
slecht bent begaan?
Wat is goed en wat
is dan weer slecht?
an je alleen goed
doen of alleen slecht?
of allebei?
Wat is je doel in de
hemel?
Wat is je straf in de
Hel?
Bestaan ze eigelijk wel?
Of blijf je rond zweven op
de aarde, om te kijken
hoe je nabestaande verder
gaan met hun leven?
Wie zou je de antwoorden
kunnen geven? Niemand?
je moet het zelf maar
afwachten.......en tot die
tijd geniet ik van wat ik nu
heb!