Ja, het is weer zo ver,
vandaag ben ik de ster.
Ik krijg brood met jam en sinasappelsap,
waarna ik uit mijn bed stap.
Zo komt iedereen binnen,
en kan het feest beginnen.
Iedereen een stukje taart,
daar hebben ze wel een plekje voor in hun buik bewaard.
Voor de gezelligheid nog een beetje muziek,
en voor iedereen nog uit wat uit de snoepfabriek.
Iedereen is vrolijk en lacht,
maar ik had ook niet anders verwacht.
We hebben dolle pret,
en hoeven nog lang niet naar bed.
Maar eens zal het er toch van moeten komen,
tijd om wat lucht af te stomen.
Het zal er volgend jaar weer van komen,
een perfecte verjaardag om van te dromen.