Een leegte diep in mij,
iets roept me weg van deze wereld.
Zou het mijn broer zijn?
Of zou het mijn meter soms kunnen zijn?
Ik voel me verslagen en uitgedoofd,
mijn ziel van me weggeroofd.
Als een geslagen hond dool ik nog rond,
hopelijk vergaat me deze wereld tegen de ochtendstond,
dan zou ik terug bij geliefden zijn,
terug in een wereld zonder angst of pijn.