Kon ik je maar even zeggen:
hoeveel ik om je geef,
Wat ik voor je voel,
hoeveel ik van je hou!
Kon ik je maar even dichtbij me hebben, om je te vertellen:
wat je voor me betekend,
Hoe je naam in mijn hart staat geschreven,
Wie of wat ik voor je zou willen zijn!
Kon ik maar even je hand vast houden,
Om je dit alles te laten voelen.
maar ik kan je nog niet zeggen,
hoeveel ik om je geef,
wat ik voor je voel,
hoeveel ik van je hou!
ik kan je nog niet even dichtbij me hebben, om je te vertellen:
wat je voor me betekend,
Hoe je naam in mijn hart staat geschreven,
Wie of wat ik voor je zou willen zijn!
Ik kan je hand nog niet vasthouden,
Om je dit alles te laten voelen.
zou dit alles eens gebeuren, of:
Zal ik niet meer om je geven?
Zal ik niks meer voor je voelen?
Zal ik niet meer van je houden?
Zou ik je nog dichtbij me willen hebben, of:
Zal je niks meer voor me betekenen?
Zal je naam in mijn hart uitgewist zijn?
Zal ik niemand en niks meer voor je willen zijn?
Zou ik je hand niet meer vast willen houden,
Om je dit alles te laten voelen?