De tijd gaat snel voor bij,
ik sta altijd aan jou zij.
Ik hou van de vrijheid,
vrolijkheid en blijheid.
...
O,ging het maar niet zo snel
voor bij.
Die tijd dat ik bij jou was,
heb ik niet verspeeld.
...
Ik wou bij jou zijn,
nu voor eeuwig dat vindt ik fijn.
...
Je zong een mooi lied voor mij,
En een koor aan jou rechter zij.
...
DE TIJD,
O,ging het maar niet zo snel voor bij
.....................................