Ik zie je heerlijk zachtjes slapen
ik geef een kusje op je hoofd
niet dat ik je uit je droom zou willen ontwaken
maar gewoon omdat ik van je hou, zoals beloofd
Ik stop je toe en streel je haren
ik blijf nog even in de kamer staan
ik kan zo wel uren naar je staren
wat ben je mooi, denkt ook de maan
Heel zachtjes loop ik naar beneden
En leg je spulletjes alvast klaar
Zodat je morgen niet zo hoeft te sjezen
En krijg ik jouw lach… voor dit kleine gebaar