Wordt dan werkelijk alles anders
Verandert alles op één moment
Als slechts de buitenkant maar iets verandert
Terwijl je van binnen blijft wie je werkelijk bent
De warme wind die in jouw hart huist
Je diepste gevoelens, oprecht bedoeld
een schelp met liefde, die in mijn oor ruist
Ik heb het allemaal intens gevoeld
Ik heb het allemaal opgeslagen
en draag het heel diep in mijn hart
al blijft het branden van mijn vragen
en ben ik af en toe nog zo verward
Ik wil je nog eens graag bedanken
mijn geest verrijkt, mijn kuiltjes blij
Nog steeds hoor ik jouw mooiste klanken
Zo puur, zo zuiver, zo heel dichtbij
Wordt niet boos om wat ik niet kan geven
Mijn snoer met parels uit de zee
Ik hou ze hier..... om verder te leven
maar wellicht ooit, breng ik ze mee
Kijk in mijn ogen en zie jouw bloemen
Ik leg de helft snel voor jouw deur
Dan fiets ik verder, je naam opnoemend
Aan het eind van de straat ruik ik nog jouw geur
Heel zachtjes zing ik bekende noten
een dikke zoen, ik zie je graag
Voor altijd blijf je in mijn hart gesloten
Een engel is 40 geworden, zojuist.....vandaag