Lieve Georgette,
Jij bent mijn bloem die ik heb geplukt.
Eindelijk dan toch eens gelukt.
Na drie jaar weer eens verliefd.
Jij bent mijn harte dief.
Nu ben ik gelukkig met jou.
Ik blijf jou altijd trouw.
Laten wij het beter doen dan de afgelopen dagen,
want als jij niet straalt kan ik dat niet verdragen.
Laten wij er een fijne eeuw van maken,
en over sommige dingen hoeven wij niet meer te praten.
Jij weet toch dat ik van jou hou,
en misschien op een dag nog eens met je trouw.
xxx ALEXANDER