vandaag zet ik een punt
achter een verliefdheid zonder nut
vandaag zet ik een punt
achter een liefde die mij door niemand werd gegunt
Deze punt is nu voor eeuwig
Ik voel een nieuwe liefde in mij groeien
Zeker niet zo'n zelfde liefde,
deze is anders, gelukkig maar.
Want het boek over de hopeloze wanhopige liefde,
kreeg vandaag de laatste punt.