Glimlach
In mijn buurt is er een superette .
Daar ontdekte ik iets heel speciaals .
Ik had er geen geld voor nodig ,
’t was toch niet in de rekken !
Maar net voor het naar buiten gaan ,
in het licht van een zonnestraal ,
wist ik wel dat mijn zorgen
door die welgemeende lach zouden overgaan .
Een glimlach kan werkelijk genezen ,
ik heb het zelf gevoeld .
Als je maar uit de manier waarop
er eerlijkheid van af kunt lezen .
19/01/2003