hier zit ik dan
alleen
in het donker
wachtend op iets,
een telefoontje van jou,
dat niet komen zal
ik weet het best
je zal niet bellen
maar...
kan iemand mij dan alsjeblieft zeggen
waarop
wacht ik?
wacht ik op een illusie
ik hoop van niet
hoop
ik krijg het maar niet uit m'n hoofd
waarom hoop ik?
ik mag niet hopen
je komt niet meer terug
m'n verstand weet het maar al te goed
maar
diep in mijn hart
bijf ik hopen
mijn verstand zegt:
ga verder met je leven
maar m'n hart fluistert me toe:
wacht op hem.
de mensen zeggen me
dat ik hem moet vergeten
dat ik mezelf kapot maak
maar mijn hart schreeuwt
steeds opnieuw
vergeet hem niet,het komt nog goed
hij zei het immers
toch zelf?
sommige zeggen
steeds weer:
volg je hart.
maar wat moet ik doen
wanneer mijn hart
zo verdrietig is
dat het me niet meer
kan leiden
VERGEET ME NIET