vergeet me niet
herinner alleen m'n positieve kanten
als je verdrietig bent,
denk dan aan m'n positieve kanten
denk aan m'n lach
aan hoe ik je koesterde
hoe ik van je hield
maar denk niet aan m'n tranen
alleen m'n positieve kanten
het zijn er niet veel
ik doe het voor jou
je verdriet
zal vlugger overgaan
dan je denkt