Rollende Traan,
Kijk nu eens wat je hebt gedaan,
over mijn want rolt een dikke traan
Zonder gevoel zei je "ik ben terug bij mijn ex",
ik stond toen echt helemaal perplex
Ik dacht echt dat wij met elkaar verder zouden leven,
omdat al die vele vlinders ons beiden lieten zweven
Ik dacht dat ik je mijn diepste gevoelens kon toevertrouwen,
maar je hebt niet eens van mij gehouden
Je hebt maar een beetje met mijn hartje gespeeld,
terwijl ik dacht dat het echte gevoelens waren die wij hebben gedeeld
Al je leugens doen me zo'n pijn,
waarom kon je niet gewoon eerlijk zijn
Je zegt "Dees, het ligt niet aan jou",
maar je beseft niet eens hoeveel ik van je hou
Maar ik weet dat ik me erbij neer zal moeten leggen,
want je wilt niet eens meer wat tegen me zeggen
Van de een op de andere dag al het contact verbroken,
je hebt me recht in mijn hart gestoken
Mijn hart zal lange tijd moeten helen,
voordat ik ooit nog zulke gevoelens met iemand zal kunnen delen
Ik denk aan jou, er rolt een traan over mijn wang, en ik zucht......
voor jou ben ik niets anders meer dan lucht.........