Hoe kan leven
zo verweven
voelen,
samen woelen….
Hoe geeft een mens
toe aan een wens,
zonder
een mentaal wonder?
Wat brengt ons waar,
heen gaan we, maar
terug
gaat veel minder vlug….
Zoveel zeggen
en weerleggen,
maar stil
zijn over je wil….
Waarom vechten,
waarde hechten
aan wat
men verkeerd opvat?