wat voelen ze heerlijk zacht aan,
die wolken die zweven voorbij..
ik laat mijn gedachten eens gaan,
en spring er gezellig bij.
wat ik daar zie overtreft mijn gevoel,
een adonis van een man..
heey jij wilde dus het zelfde als ik,
zij hij..ik bloosde en was even stil..
wat voelt hij heerlijk aan,
deze kanjer van een man..
gezamelijk dezelfde droom.
die ooit waar worden kan.
wat er gebeurt overtreft mijn gevoel,
je handen strelen me overal.
en vinden al zeer snel een doel,
waar ik me aan toevoegen zal.
2 lichamen smelten samen,
het is een vurig spel..
de bliksem verteld het geheim..
van ons heftige samenzijn.