ik hou van jou met heel men hart
maar waarom wil je men gevoelens nu niet beantwoorden
ik wil een mooie realatie samen met jou opbouwen
maar jij kijk daar anders tegen op
jij wil het niet
je geeft niet om mij
misschien moet ik je maar uit men hoofd zetten maar
het lukt me niet het doet pijn echt waar
ik zie u echt dood graag en hopelijk word het ooit nog wel iets maar ik twijfel er sterk aan!!
ik wou dat ik altijd bij je kon zijn!
maar vraag me 1 ding af heeft leeftijd nu zo veel belang?
och het heeft geen zin meer ik zal je laten doen en misschien zo gaat et wel over en kan ik verder leven en ben jij ook van me vanaf!!!
steven dit is speciaal voor jou omdat ik ziels veel van je hou -xxx- fieke