O schone schone nacht
Hoelang stond ik hier eenzaam
O schone schone nacht
Niet wetend, starend naar de maan
O schone schone nacht
Tot de mist mij het zicht ontnam
O schone schone nacht
Van de wereld om mij heen
O koude koude nacht
Waarom was ik toch zo koud
O koude koude nacht
Mijn botten en leven voelden oud
O koude koude nacht
Ondanks de kou voelde het benauwd
O koude koude nacht
Tot het ochtendgloren van goud
O prille prille dag
De hemel gaat langzaam open
O prille prille dag
En ik begin te lopen
O prille prille dag
De koude mij niet bekropen
O prille prille dag
Begin ik de muren te slopen
O warme warme dag
Je warmte verdrijft in mij het koude
O warme warme dag
De schoonheid van de wereld die jij bouwde
O warme warme dag
Leer mij weer van het leven te houden
O warme warme dag
Laat mij de nacht weer vertrouwen
O koele koele avond
Ik weet dat je ook hier bij hoort
O koele koele avond
Na jou zet de nacht zich weer voort
O koele koele avond
Bereidt mij op de nacht weer voor
O koele koele avond
Het leven gaat altijd weer door.