Het bestaan...
Wat is de dag, als de nacht onbekend blijft?
Wat is de avond, zonder levende pijn?
Wie is de kracht die de dag nu laat stralen?
Wie is de kracht die ons nu laat Zijn?
Wat zijn de eeuwen, wat zijn de dagen?
Wat is de liefde, de haat, het verdriet?
Wie mag er geven, roepen en vragen?
Wie ánders kan zeggen: ik kan het niet...