geknoeide levensvormen
overleven listig de oogst
de boer is berooid door eigen grond
woekerend met ingenieuze talenten
om gewiekst onopvallend te zijn
het oog faalt in haar werk
daar waar natuur geholpen wordt
vallen risico's als genen uit de lucht
de wetenschapper kijkt onnozel verbijsterd