Een lach naar de zon brengt me terug waar het begon
Een te warme lente avond op het balkon...
Een avond in de warmte van de ondergaande zon
Een lach naar de winterzon
Brengt me terug naar een paar maand geleden
Waar alles eens begon
En weer terug naar het heden
Waar alles weer verder gaat
En jij me naast staat.
Lachend naar de zomerzon
Bedenk ik waar alles begon
Op een warme lenteavond op het balkon
Lekker met een biertje
Gezellig met zijn twee
Kwil met je mee...
Huilend in de winterzon
Bedenk ik waar alles begon
Op een warme lente avond op het balkon
Moet ik nu bekennen
Dat ik je mis...
En dat mijn liefde voor jou
De enige echte is!