hoger dan de hoogste ster..
wil ik voor je reiken.
ook al straalt hij al van ver,
dat wil ik doen voor jou..
dieper dan de diepste oceaan..
zal ik voor je duiken.
mijn hart zal voor je openstaan,
dat doe ik voor jou..
verder dan het verste land..
wil ik voor je reizen.
ik reik aan jou mijn hand,
dat wil ik doen voor jou..
de allermooiste bloem..
met een geur als die van jou,
wil ik voor je vinden.
gewoon...omdat ik van je hou..