waar was je vanacht,
in mijn dromen..
ik die zo lang wacht,
met een s`machtend verlangen..
ik heb je gemist,
in mijn dromen..
maar me zeker niet vergist,
al maakt het me soms een beetje bang..
waar was je toen ik je riep,
in mijn dromen..
toen je steeds maar verder liep,
terwijl ik wilde dat je voor altijd bij mij zou komen..