hartje
hey hartje van mij ,heb je even
ik wou je wat liefs toefluisteren
weet het wel heel zeker
je zal er wel naar luisteren
ik fluister je mooie lieve woordjes
niet te luid ,maar ook niet te zacht
alléén bestemd voor jou oortjes
of wat had je anders verwacht
ooit schonk ik je mijn hartje
zo klein en teer
dat hartje bleef maar groeien
door de liefde die het kreeg
komt daar ooit een einde aan
ik hoop van niet
want dan is het met dit hartje gedaan
en zou het sterven van verdriet
dit hartje is maar voor één
want zoals jij
is er geen