Overleven door camouflage
opgenomen in elementen
waar kleuren onopvallend
het verstand te boven gaat
in geen beeld te bevatten
de basis blijft zo natuurlijk
onderwijl de zon brandend
het mos van de steen verschroeid
als jij versteend waakzaam bent
mij boeien kan zonder tijd
sneller als de schaduw
van de vogel zich verplaatst
mij verleid tot verdwalen
verdween je in rottend blad
ongemerkt als altijd.
22-01-’03/10:48
waterval: | Woensdag, januari 22, 2003 23:24 |
Minuscule details en veranderingen,…enkel opgemerkt door degene die het wil zien,….de schoonheid zit overal,….. Héél mooi ……. |
|