Als de tijd die we samen doorbrengen veel te snel lijkt te gaan,
als een blik al evenveel zegt als woorden,
als samen een bad nemen het toppunt van ontspanning is,
als naakt rondlopen een gewoonte wordt,
als bij elkaar in slaap vallen als de hemel op aarde voelt,
als aan affectie, humor en een goed gesprek geen gebrek is,
als tijd maken voor elkaar met plezier gebeurt,
als treinreizen geen belemmering vormen,
als een enkele aanraking het vuur in ons aanwakkert,
als discussies niet uit de weg worden gegaan,
als we elkaars lichaam bijna zo goed kennen als dat van onszelf,
dan toont dat nog maar weer eens
hoe gelukkig we samen zijn.