Inmiddels verscholen gegaan
Maar is niet meer zien, niet meer bestaan?
Misschien wel gezien, niet herkent
Weet achter ieder onverwacht moment,
Een lach, een steen, een aanwijzing nog zo klein
Kan ik verscholen zijn
Verwacht het onverwachte
En laat mij de pijn verzachten
Kijk naar me als ik mijn masker naast me leg
Luister naar me als ik je zeg
Wel overwogen
Nooit vervlogen
Wel overwogen
Nooit vervlogen