Geef met 1x je armen om me heen..
1x jou lippen op de mijne..
Alles wil ik nog 1x met jou delen..
Geef me nog 1x alles van jou
Maak de lucht voor ons samen weer hememsblauw..
Laat de zon weer schijnen..
En het water weer kolkend stromen..
Laat al mijn mooie dromen weer uitkomen..
Nog 1x tegen me aan liggen
Gewoon jouw warme lichaam tegen die van mij..
Even samen met zijn, wij met z'n twee..
Zodat ik weet dat jij me niet wou verlaten..
Op die manier kan ik weten dat ook jij me niet kan loslaten..
Alle dromen van ons kunnen niet verdwenen zijn..
Met alles zaten wij op 1 lijn..
Nog 1x wil ik met je vrijen..
Zo intens als nooit te voor..
Jou adem langs mijn lichaam voelen..
Nog 1 x mijn bloed weer zo hard stromen..
Na deze nachtmerrie weet ik dat ik niet zonder je kan..
Ik wil alles niet 1x met je delen..
Maar dan wel mijn hele leven..
Alles met je doen, al onze dromen doen uitkomen..
Ik weet dat ik nooit zonder je kan
Weet dat ik van je hou..
En alles met je delen zou!
-kus je vriendinnetje -