mijn hooft tolt..
mijn hart raast
soms verward
vaak gehaast..
gevoelens op de vlucht
op de vlucht voor jou..
mijn adem stokt in mijn keel
mijn knieen knikken
verwarrende zinnen
gaan vastzitten in mijn hoofd
hoe kan dit ooit .. jij en ik..
voor even een heel klein ogenblik
denk ik dat het kan
of dan juist weer niet
dat brengt dan juist weer veel verdriet
de hell with it
zo denken wij..
en samen willen wij..