Stromende regen.
Nat,nijdig,klettert stromende regen
tegen veilig gesloten rolluiken.
Wat een geweld, wat een kracht,
dat hij niet binnenraakt had hij niet verwacht.
Neen,hierbinnen geraakt hij niet,
't is veilig,warm, en ik geniet.
Vanaf nu heb ik geen plaats meer voor verdriet,
koester ik dromen van graniet.
poema