jij bent alles wat ik nodig heb jij bent een vriendin uit de zevende hemel met jou kan ik alles doen goed praten jij luisterd naar me ik kan met je lachen plezier met me maken maar we kunnen ook heel normaal doen en op dat moment begrijpen we wat we aan onze vriendschap hebben dat we elkaar nodig hebben en dat we er zijn voor elkaar wanneer het echt nodig is! zowel op slechte en goeie dagen denk ik aan jou omdat ik weet dat je je altijd nodig heb jij bent pas een goede vriendin die ik echt bemin ik heb nog wle vriendinnen maar jij ebnt echt men beste men aller beste ik wil je nooit meer kwijt en ik hoop dat jij er net het zelfde over denkt!!! friends forever zou ik zo zeggen!!!!
joke dit is speciaal voor jou lieve meid!!!!
jij zal altijd men beste vriendin blijven!!