Daar zit 'ie dan,
mooi te wezen,
Daar zit 'ie dan,
druk te praten,
en te lachen.
Kijk hem kijken,
in de hoop dat ik niet zie
dat de glimlach om zijn mond
groter wordt als hij me ziet.
Kijk hem kijken,
verschrikt, speels lachend,
als zijn ogen,
de mijne ontmoeten.
Daar zit 'ie dan,
met zijn mooie lach,
met zijn stralend blauwe ogen,
Daar zit ie dan,
mijn man!