Je kan nooit zeggen
" Ik ben jouw beste vriendin"
Want je weet nooit wat de andere
denkt van jou.
Je kan wel zeggen
" Jij bent mijn beste vrienin",
want je weet wat jij
van de andere denkt.
Ik zeg:
"Jij bent mijn beste vriendin!"
Opgedragen aan Christiane Vandervorst en Annelies Lambrechts