ik zou willen beschijven
hoe dierbaar je nog voor me bent.
we hebben veel gedeelt !
in amper 1 maand tijd
denk maar aan die eerste keer
daar heb ik passie ontdekt
soms snauw ik je af
kan ik achter niets aan doen
k'wist niet dat het je zo kweste
sam ik beloof je
zal het nooit meer doen .
je moet me geloven ,
als ik zeg dat ik je nooit meer
kwijt wil .zou veel verdriet hebben
als je me moest laten stikken.
ik kan nog altijd bij je terecht
ook al is het onbelangrijk ,
je staat er voor mij ;
hoe moeilijk je het soms ook zelf hebt