het regent en het stormt
een glas valt in duizend stukken
mijn bankrekening staat negatief
en mijn werk wil niet lukken
de krant brengt alleen maar rampen
de kat die zeurt om eten
maar toch ben ik gelukkig
en dat mag iedereen weten!
ik schreeuw het van de daken
ik ben zo ontzettend blij
ik houd van jou met heel mijn hart
en jij, jij houdt van mij!!